學生隊平盤W「諾」觀

0 Comments

深夜睇完 ,明早即有 16強接捧,其中 勁旅 主場會對 冠軍球會 !雖然學生隊今仗和波,起碼可加時再戰,但以球隊在自由盃往績,就算作客亦會死攻到尾,1.99倍平盤客勝理可坐走望贏!(周四4,有線61台周五7:15am直播)

  首回合波特諾摸和到學生隊 ,不過要晉級8強就未必樂觀!其實波特諾於分組賽的主場成績擺明就毫無睇頭,除炒過同組弱旅   外,對同組包尾的 僅和 ,而去到尾段要與 爭首名資格,波特諾竟然臨尾都要輸波失分,幸好波特諾有作客分數包底,否則能否首名出線亦成疑問;既然波特諾主場成績毫不標青,所以捧對家贏波亦未嘗不可!

  至於學生隊近期明顯轉頹,主要因為前線球員紛紛「死火」,不過要留意上季的入波主力,例如中場大腦 及前鋒 等目前於 作客入波仲多過主場,故此學生隊就算轉頹,今次作客亦未必會束手就擒!

  
可兼顧入球細

  目前足智彩開平手盤,考慮到學生隊自前個月尾就頻頻出開「和負單跳」,而上場阿甲對 先輸完,今次怕且輪到會開和波,換句話說,平手盤吼學生隊就等於坐走望贏!另外,波特諾返到主場未信得過,而學生隊又始終是作客身份,預料雙方入波都未必會多,如果嫌學生隊太頹而未敢捧平盤客勝,「入球細」亦可考慮!