拿玻里「馬」上開主勝

0 Comments

正式進入「死亡賽程」的 上仗雖然避得過祖記一劫,但是今晚作客 就大有機會難逃失分惡夢!話晒拿玻里近期贏過 、 以及 ,而其餘賽事都可以保持不敗,對住羅馬認真想輸都難,1.77倍主勝穩陣到爆!(周日36,now633及660台周一3:45am直播)

  的確拿玻里近期於 的表現不及 般搶眼,不過話晒歐聯暫時停火,卡雲尼及咸錫等人又會搏命!至於羅馬進入「死亡賽程」後,作客無論對住 以及 都要輸波,上仗就幸運地主場賽和祖記,可惜今仗實在未敢睇好,事關羅馬今季於意甲7場作客輸足4場,作客唔掂遇到拿玻里,唔吼主勝實在走寶!

  早場切塞納就會對國際米蘭。牌面上 當然佔盡優勢,可惜球隊上仗淪落到要靠長友佑都入波先至贏到熱那亞,似乎「藍黑兵團」仍未完全走出谷底!至於切塞納雖排到意甲下游,但近期作客 都贏得到波,走勢有好轉!(周日15,now633及660台周日10:00pm直播)